Hoe kunnen wij helpen?
< Alle onderwerpen

Quick Start Guide

InfoWorks Hybride Klas Assistent

Bij levering van uw IHK is ook direct een gebruikerstraining gegeven. Hier kunt u de behandelde informatie vinden. Het kan zijn dat deze training niet aan u gegeven is, maar wel aan een collega van u! De IHK is een flexibel inzetbaar product waarmee moeiteloos een hybride les opgezet kan worden. Met de IHK kunt u niet alleen langdurig zieke en fysiek afwezige leerlingen bij de klassikale les betrekken, maar ook een spreekbeurt opnemen, een video kennisbank maken, of een personeelsvergadering starten.

Opstarten

Uw IHK start automatisch op wanneer de stekker in het stopcontact gestopt is. Op het display ziet u de speciaal voor u aangemaakte snelstart knoppen, en een handige datum en tijds aanduiding in de linker onderhoek. Zodat u nooit uw volgende afspraak mist.

De knoppen op het IHK dashboard hebben de volgende functies:

• Video conferencing
  • Logitech Capture
  • IHK

Video Conferencing

Met deze knop kunt u snel uw video conferencing programma naar wens opstarten.
Denk hierbij aan Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Google Hangouts, MyViewBoard Classroom of een ander programma wat door uw organisatie gebruikt wordt.

Logitech Capture

Met de Logitech Capture Software kunt u instellingen in de webcam veranderen. De vooraf geïnstalleerde voorkeuren zijn vaak voldoende voor de meest gebruikte opstellingen in combinatie met uw Digibord. Veelgebruikte instellingen zijn:

• Kijkhoek veranderen
  • In- en uitzoomen
  • Resolutie aanpassen
  • Anti-Flickering 50/60hz

IHK

Met deze knop komt u direct terecht bij de kennisbank. Hier kunt u alle gedocumenteerde informatie vinden betreffende de InfoWorks Hybride Klas Assistent en hybride lesgeven. De kennisbank word constant bijgewerkt met antwoorden op vragen die eerder gesteld zijn door u en uw collega IHK gebruikers.

Komt u er niet uit? Geen probleem! InfoWorks Automatisering helpt u graag verder.
Stuur een email naar [email protected] of bel 0226-340555.

Onderdelen

Webcam

De webcam is bevestigd bovenop de monitor. Dit bevordert de interactie met uw online leerlingen. Wanneer u naar de online leerlingen op de monitor kijkt, hebben deze ook echt het gevoel dat ze aangekeken worden en betrokken zijn bij de hybride les.

Monitor

Niet is zo vervelend als naar uw scherm moeten turen om de leerlingen te zien. Deze IPS (touch)monitor geeft kristalhelder beeld met een grote kijkhoek!

Soundbar

Interactie met uw online leerlingen was nog nooit zo makkelijk en duidelijk hoorbaar.
U kunt de leerlingen verstaan, ook als u niet direct bij de Hybride Klas Assistent staat. Geeft u hybride les?
Dan kunnen de leerlingen die wel aanwezig zijn, de online leerlingen ook verstaan!

Met de knoppen op de rechterkant van de soundbar kunt u het volume aanpassen.

Inhoudsopgave